9 Şubat 2011 Çarşamba

MOONLOC LAMİNANT PARKE VE ELEGANS MAT ,GÌLEN BOYA ÌZERİNE

Elegans Mat ,Gülen Boya yazısı ile alakalı yorumlar, Elegans Mat ,Gülen Boya konusu hakkında hazırlanmış olan açıklamaları okuyabilirsiniz.

konuya girmeden moonloc laminant parke ile ilgili şunları söylemek gerekir. Elegans Mat
(Su Bazlı, Yağ ve Kir Tutmayan, Silinebilir Küf Önleyici Boya)
Ürün Tanımı: Su bazlı, akrilik kopolimer reçine esaslı, silikon katkılı, mat dekoratif son kat iç cephe boyasıdır.

Özellikleri: Gerçek silinebilme özelliğine sahip, sararmayan, toz ve kir tutmayan, mükemmel yağ itme özelliğine sahip, örtücülüğü yüksek, kokusuz, mat dokuda bir iç cephe boyasıdır. Bünyesindeki silikon ve özel reçinesinin su itme ve buhar geçirgenliğini arttırıcı özelliği, boyanın silinebilirliğini artırdığı gibi, özellikle rutubetli ortamlarda kabarmasını ve dökülmesini önler. Bünyesindeki özel katkılar sayesinde yağ itme özelliğine sahiptir, bu özelliğinden dolayı is lekeleri yüzeyden çok rahat temizlenebilir. Uygulandığı yüzeyde mantar ve küf oluşumunu önleyen yapıdadır. Düşük VOC özelliğinden dolayı çevre dostudur.
Yüzey Hazırlama: Yüzey düzgün, sağlam, kuru, tozdan arındırılmış durumda olmalıdır.
Uygulama şekli:
Doldurulması gereken çukur ve çatlaklar NATURA MACUN ile macunlanmalı ve NATURA TRANSFER ASTARI veya NATURA POLİZOLAN uygulanmış yüzeylere 18-24 saat bekledikten sonra iki kat olarak uygulanmalıdır. Katlar arasında en az 4 saat beklenmelidir. Çok tarama yapmadan yüzeylere düzgünce yedirilmelidir. Rulo ile tatbikatında, en iyi neticeyi almak için, ürünün sıkıştırılmadan uygulanması gereklidir.

Kullanılan Aletler: Uygulamalarda daha iyi performans alınabilmesi için ince tüylü kadife rulo (saten rulo) kullanılması tavsiye edilir.

İnceltme / Karışım Oranı: Su ile % 15-20 oranında inceltilir.
Boyanabilen (Kaplanabilen) Alan: Tek katta yaklaşık 15-18 m2 / lt.
Kuruma Süresi: (20 ºC’de) Dokunma kurumasını 15 dakikada; toz tutmama kurumasını 30 dakikada; sert kurumasını 4 saatte tamamlar. (5 ºC altında uygulama yapmayınız.)

Depolama şartları: Doğrudan güneş ışığı almayan, ağzı kapalı ambalajlarda, 5-35 ºC

Son zamanlarin popüler konularindan olan laminant parke çeşitleri ile iliskili bilgiler bu incelemede. spot lamine parke hakkinda ziyaretçilerimizin yaklasimlari ve daha fazlasini bu adreste görebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder