8 Şubat 2011 Salı

İSTİKBAL VE GAYRİMENKUL DEGERLEME SİNAVİ KOSULLARİ

Son günlerde Gayrimenkul Degerleme Sinavi Kosullari ile alakalı çok sayıda soru yöneltiliyor. Bu yazı Gayrimenkul Degerleme Sinavi Kosullari hakkında sorulan tüm bu sorulara cevap vermeye çabalayacağız.

Gayrimenkul Degerleme Sinavi Kosullari konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim forumefc09-09-2008, 09:35
arkadaşlar şimdi gayrimenkul değelerleme sınavı hakkında baya bi araştırma yaptım ama bu sınava kimler katılabilir hakkında bilgiye ulaşamadım… mesela 4 yılıık herhangi bir bölüm mezunu bu sınava girebilirmi?
——————————————————————————–
Yaklaşım09-09-2008, 14:00
Sınava herhangi 4 yıllık lisans mezunu girebilir. Hatta bu şart sınava girme aşamasında aranmaz. Lisans belgesinin alımı aşamasında aranır. Yani lisans mezunu olmadan da sınava girebilirsiniz, ancak lisansı almak için başvuruda bulunduğunuz sırada lisans mezunu olmanız gerekir. Tabi lisansı alma aşamasında 3 yıllık deneyiminizi de belgelemeniz gerekmektedir.
——————————————————————————–
forumefc10-09-2008, 08:54
ancak lisansı almak için başvuruda bulunduğunuz sırada lisans mezunu olmanız gerekir. Tabi lisansı alma aşamasında 3 yıllık deneyiminizi de belgelemeniz gerekmektedir.
verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. yanlız gayrimenkul değerleme lisansını almak için 3 yıllık deneyim gerektirir… peki bu sektörde hiç çalışmamış biri mesela 4 yılıık tarih bölümü mezunu nasıl alacak değerleme lisansını? yani biraz saçma iş yapmıyorlarmı? hem sınava sokuyorlar hemde 3 yıllık deneyim arıyorlar. peki tarih mezunuyum değerleme lisansı almak istiyorum. bana bu konu hakkında ne önerirsiniz? 3 yıllı tecrubeyi nasıl edinebilirim? bir yolu varmı? bu konuyu birazdaha açarmısınız lütfen? teşekkürler.

Gayrimenkul Degerleme Sinavi Kosullari konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim ———————————————————————

ahşap lamine parke ile alakalı için yapılmış olan açıklamalara bakabilir, ucuz laminant parke fiyatları hakkında daha çok bilgiye diğer sayfalarımızdan bakabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder