9 Şubat 2011 Çarşamba

EVİNİZİN ENERJİSİ TAVANA VURSUN İLE BEYAZ PARKE HAKKINDA

Evinizin enerjisi tavana vursun ile alakalı bilgileri burada görebilir, Evinizin enerjisi tavana vursun konusuna yapılmış olan eleştri ve yazıları görebilirsiniz.

konuya girmeden beyaz parke ile ilgili şunları söylemek gerekir. Hiçbir nefes baharda içimize çektiğimizden daha ferahlatıcı olamaz.Uzun ve sıkıcı kış günlerinden sonra artık hep birlikte yapabiliriz bahar dansımızı.
Işık daha fazla ışık
Kışa özgü ağır mobilyalardan, koyu renkli kumaşlardan kurtulmanın artık tam zamanı. İşe, rahatlamak için zamanımızın yaklaşık üçte birini geçirdiğimiz yatak odalarından başlamaya ne dersiniz? Perdeleri sonuna kadar açın ve huzur veren renklere sahip bir yatak örtüsü ile içinizi ferahlatın.
Döşemelikleri hala değiştirmediniz mi?
Eski döşemeliklerinizden uzun süredir kurtulmak istiyordunuz ve bir bahane arıyordunuz. Bahar bu yeniliğin bahanesi olsun. Sandalyelerinizi baharın renklerine bürüyebilir, çiçekli duvar kağıtları ile evinizi şenlendirebilirsiniz.
Maliyeti azaltmak için evin tümünü yenilemek yerine yalnız bir odayı bahar havasına dönüştürebilir ya da bir köşe belirleyerek burada bir odak noktası oluşturabilirsiniz.
Manzaranız bahçeniz olsun
Eğer mobilyalarınız şöminenizin etrafındaysa yerlerini değiştirme vakti geldi demektir. Berjerlerinizi ve fiskos masanızı gökyüzünü, güneşi görebileceğiniz bir biçimde yerleştirin ya da eğer bir bahçeniz varsa bahçeye doğru bakacak biçimde pencere önlerine doğru kaydırın. Baharın enerjisin hissedin.
İnce kumaşlara yönelin
İnce ve tiril tiril kumaşlarla ruhunuzu da hafifletebilirsiniz. Canlı renkteki masa örtüleri, nevresim takımları ile yaşam alanlarınızı renklendirip ferahlatabilirsiniz.
Mobilyalarınızla uyumlu olabilecek türden parlak düz, çiçek desenli ya da çizgili kumaşlar mevsime göre yenilik yaparken son derece pratik olabilir.
Her mevsim aksesuar
Evlerinizi bahara hazırlarken döşemelik ve mobilyalarla ilgili renkli değişiklikler yaptıktan sonra aksesuarları da elden geçirmeden olmaz.
Mutfak dolaplarınızın kapaklarını açın, içlerinde ne var ne yok bir liste çıkarın. Rengarenk tabak,

parke modelleri incelemesi ile ilgili cevaplar, laminant parke fiyatları istanbul meleseli ile ilgili hazırladığımız ifadeleri okuyabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder