9 Şubat 2011 Çarşamba

TURUNCU DİZAYN 2007 İLE BERRY FLOOR HAKKINDA YORUMLAR

Turuncu Dizayn 2007 meselesindeki yorumlar , Turuncu Dizayn 2007 meselesini kapsayan verilere buradan bakabilirsiniz.

konuya girmeden Turuncu Dizayn 2007 ile ilgili şunları söylemek gerekir. Turuncu Dizayn 2007 yılında sunuma hazırladığı koleksiyonlarının ilki olan “Babil Efsanesi, LEGEND OF BABYLON” serisinin tanıtımını Antalya/Belek’te düzenlediği çok özel bir toplantıyla yaptı.
Toplam 10 kitaptan oluşan koleksiyonun ana hatlarını, parlak ipliklerden dokunmuş 720 çeşit farklı renk, desen ve kombinasyonlarıyla döşemelik ve perdelik kumaş gurubu oluşturuyor. İsmini ürün özelliklerinden alan bu seri Babil’in kendi bulunduğu dönemin çok ilerisinde bir bakış açısıyla estetiğe ve güzele verdiği önemle bağdaşıyor.

konuya girmeden Turuncu Dizayn 2007 ile ilgili şunları söylemek gerekir. Kitap kartela şeklindeki sunum ise hem Turuncu Dizayn’ın hem de ürünün yenilikçi, farklı, zevkle incelenmesi gereken bir yapı sunmasının sonucu olarak ortaya çıkıyor.
Bütünü oluşturan serinin parçaları birbirinden farklı fakat tamamlayan seçenekler sunuyor olması, rahat algılanabilmesi, kendine özel stand dizaynı ile bütün dikkatleri üzerine çekmesi amaçlanıyor.

laminant parke fiyatları adlı derlememize göz gezdirebilir, serfloor daha fazlası için arşivimizi inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder